tumblr_inline_mo74wkBeIs1qz4rgp

Vi har valt att stötta Havskampen i sommar, vill ni vara med?

Sommaren har äntligen kommit till oss. Som vi vet så brukar man alltid känna att den lämnar oss så mycket snabbare än den tog tid på sig att komma under den långa vintern. Därför har vi i år valt att stötta ett projekt som vi verkligen brinner för och som håller på under hela sommaren och avslutas på Tjärö och SSWC.

Projektet vi har valt att stötta och supporta står för allt som vi värderar här på Notified bland våra medarbete. Gemenskap, passion, närhet, sociala medier, webb, glädje och att vi helt enkelt inte gillar utanförskap och allt vad det innebär.

Därför har vi valt att stötta Havskampen i år:

Havskampen – ingen skall lämnas utanför

Ett insamlingsprojekt i samarbete med Arbetsförmedlingen till förmån för Ung Cancer

 

[pexvimeo pex_attr_src=”http://vimeo.com/67683382″ pex_attr_width=”250″][/pexvimeo]

 

Den 10:e augusti lämnar två segelskutor Marstrand respektive Mariehamn. Under fyra dygn tävlar lag #easthk13 och lag #westhk13 mot varandra i att samla in pengar till Ung Cancer och skapa uppmärksamhet för lösningar på utanförskapet i vårt samhälle.

Till sin hjälp har de ett team av unga traineer som söker jobb, hela Sveriges Social Media-elit samt våra sponsorer och supporters. Tänk dig Musikhjälpen – fast som en tävling, till havs, i land, i molnet och på webben. Allt kommer sändas live på nätet och alla är inbjudna att engagera sig i kampen.

Har ni några kronor över i marknadsbudgeten, gör som vi har gjort och gå in och stötta med ett bidrag och läs mer om Havskampen på deras FundedByMe kampanj.

Här kan ni läsa mer om och följa kampen framöver: http://www.havskampen.se/
Facebook: www.facebook.com/Havskampen
Twitter: @havskampen  / #havskampen

Kommer ni vara med i kampen?

 

Share: