erasmie

Veckans Notified:are – Mattias Erasmie

Namn? (Eric) Mattias Erasmie

Hemstad? Född och uppvuxen i Göteborg och stadens omnejd i förorten Floda. Efter det bodde jag fem år i Lund innan det var dags för Notified och därmed även mig att flytta till Stockholm. 

Varför och hur hamnade du på Notified? Som så mycket annat i livet, – slumpen eller ödet om ni önskar. Som nyexaminerad Civilekonom flyttade jag från Lund tillbaka till Göteborg och jobbade med siffror. Kände efter någon månad att jag måste söka roligare mer utmanande äventyr. Var på väg till Haag och Dublin men kärleken fick mig att även söka ett jobb i Malmö som efter en första träff med grundarna Mackan och Stenkula ledde till tillbakaflytt till södra Sverige. Ett mycket bra val.

Facebook, Twitter eller Instagram? Utan tvekan Twitter, i min mening ett socialt nätverk som inbjuder till intellektuellt utbyte.

Favoritöl? Blivit oerhört förtjust i en lokal småländsk öl som heter Ängöl, annars olika sorters IPA.

På ditt nattduksbord? Läser allt för lite text av skönlitterär natur men på nattduksbord ligger Shantaram av Gregory David Roberts. Tror jag startade i februari men så är boken 3000 sidor tjock också.

Musik? Håkan Hellström.

 

Share: