klasse

Veckans Notified:are – Klas Alenvret

Namn: Klas Alenvret

Smeknamn: Klasse och Pölse.

Position: Web Developer / Webbutvecklare

Hemstad: Helsingborg, sundets pärla! Arbetar i: Malmö

Varför Notified: Som nyexad utvecklare var det till en början “bara” ett av många jobb jag sökte. Men redan efter första intervjun kände jag att det är på Notified jag hör hemma. Produkten, teamet, atmosfären och känslan, ja här snackar vi världsklass. Det är aldrig tråkigt att gå till jobbet, det känns mer som en hobby. Jobba på Notified och att få vara en del av denna resa är en ära och ja, det känns både spännande och roligt!

Facebook, Twitter eller Instagram: Facebook

Favoritöl: Falcon Export höhö, nä men det är inte mycket som slår en Newcastle.

Berätta lite om ditt brinnande intresse för fiske: Har fiskat sen jag kunde gå och redan som tolvåring kastade jag med mitt första flugspö. Fisket är ett otroligt beroendeframkallande och roligt intresse, att stå flera timmar i ösregn eller i minusgrader är inga problem och det behöver inte ens nappa! På senare år är det gäddfisket som har slukat många timmar i veckan och till hösten blir det att kvala till Gädd-SM 2014.

På din spellista: Just nu är det mycket Dropkick Murphys, Flogging Molly och Sabaton.

Varför kampsport: Jag har alltid älskat träning och under min uppväxt provade jag på alla möjliga sporter, allt från schack till australiensisk fotboll. När jag för första gången kom i kontakt med kampsporten var jag fast direkt. Oavsett stil så bjuder denna värld på en oerhört bra träning, både mentalt och fysiskt. Att sedan få möjlighet att mäta sin kunskap och styrka mot någon annan är en helt obeskrivlig spännande känsla.

På ditt nattduksbord: Senaste numret av Fiskejournalen, Clean Code och en dosa snus.

Share: