nyhetsrum

Nu lanserar vi Notifieds nyhetsrum

Vår produktavdelning jobbar ständigt med att utveckla Notifieds verktyg för att göra det både mer funktionellt, och även roligare att jobba i. En av årets största tillägg i produkten är ‘nyhetsrummet’ som vi lanserade förra veckan. Ett nyhetsrum kan man implementera på t ex hemsida eller intranät och blir ett snyggt och enkelt sätt att visa upp all information som samlats i Notifieds omvärldsbevakare. På så vis blir det ännu enklare för våra kunders intressenter att verkligen förstå vad de faktiskt är och erbjuder.

Eller som Mattias Axelsson, CTO på Notified, säger i ett pressmeddelande:

– Inte nog med att man kan få stoltsera med den spridning man har fått, man sparar även tid genom att använda material som andra har publicerat om ens varumärke. Om ens omvärld talar gott om en, är det ju toppen om även andra kan få se och höra det. Dessutom visar studier att exponering av detta slag ökar både förtroende och engagemang hos kunder, och det vill väl alla? 

För mer information gällande nyhetsrummet, vänligen kontakta oss på support@notified.com eller på telefonnummer 040-685 74 00. 

Share:
Sophie Valencia Vogel

Sophie Valencia Vogel

Jobbar med PR för Notified med bred erfarenhet inom digital marknadsföring.

Kommentera