Nu lanserar vi en ny version av Notified!

Idag är vi stolta att presentera den senaste versionen av Notified. Med denna release gör vi den största förändringen hittills i Notifieds historia, och hoppas att ni som användare ska ha mycket glädje av de nya funktionerna!

Det går undan på marknaden för social mediebevakning, och så även på Notified. Eftersom vi är i ”the listening business” har vi under året lyssnat noga på hur ni som användare vill använda Notified och hur ni ser på framtiden inom området. Nu har vårt grymma utvecklingsteam samlat det som vi hört allra mest, och vi har en fantastisk plattform att stå på inför den kommande utvecklingen av Notified.

Nedan följer en mer detaljerad presentation av några av uppdateringarna som vi har jobbat med under hösten. Som existerande kund har du givetvis kostnadsfri tillgång till alla nyheter!

Ett uppdaterat gränssnitt

Vårt redan populära gränssnitt har fått ett rejält ansiktslyft, och det är nu enklare och trevligare än någonsin att omvärldsbevaka. När du loggar in på er portal möts du av en helt ny dashboard där du omedelbart får en bild över tendensen inom respektive bevakningsområde.

Med den nya uppdateringen introducerar vi ytterligare en nivå av navigation i Notified. I toppmenyn har ni nu fem alternativ: översikt, bevaka, analysera, distribuera och inställningar. Under varje meny finns en drop-down som möjliggör snabb navigation mellan vitt skilda sektioner.

En helt ny analyssektion

I vår nya analyssektion gör vi det superenkelt att ta fram rapporter för olika syften, något som varit mycket efterfrågat av våra kunder. I den nya sektionen finns åtta stycken olika lägen att välja mellan:

  • Volym  – En sammanfattande bild som visar utvecklingen över den valda perioden och tendenser jämfört med tidigare perioden.
  • Mediefördelning – I vilka kanaler har ert intresseområde fått störst publicitet, och hur ser tendensen ut i respektive kanal?
  • Jämför – Få en snabb överblick över hur ni står er jämfört med era konkurrenter. I vilka mediekanaler är respektive varumärke starkast?
  • Top influencers – Ta fram listor på era främsta opinionsbildare inom varje mediekanal
  • Könsfördelning – En sammanställning över hur stor andel män respektive kvinnor som kommunicerat kring ett visst ämne eller varumärke, och de vanligast förekommande namnen.
  • Tonläge – Överblicka tendenser kring positiv kontra negativ publicitet
  • Etiketter – Ta fram skräddarsydda analyser baserat på hur ni har tematiserat era nyheter, t ex vad som varit i fokus, vem som har varit talesperson m.m.
  • Skräddarsy – Läget för våra proffsanvändare som vill korstabulera mellan alla olika variabler.

Utökade sökmöjligheter

På våra kunders begäran har vi kontinuerligt lagt till möjligheten att filtrera på ännu fler specifika språk. Några av våra senaste tillägg är polska, holländska, italienska och estländska.

Vi strävar hela tiden efter att våra användare ska få så rent resultat som möjligt i sina bevakningar. Förutom våra existerande kombinationssökningar har vi nu utökat sökmöjligheterna med proximitetssökningar, som är särskilt användbara för att ringa in komplexa sökområden eller om man önskar bevaka ett generiskt varumärkesnamn.

Distribuera och engagera

En spännande nyhet är vi nu även har utökat CRM-funktionaliteten i Notified. Dels kan ni nu direkt kommunicera med Twitteranvändare genom verktyget, dels kan ni engagera era fans genom att direkt från Notified sprida insamlade omvärldsnyheter till era Facebook- eller Twitterkonton.

Ni kan nu även märka upp och sortera vilka nyheter som behöver följas upp, vem som ska ta hand om det och sedan följa upp vilken aktion som har tagits och hur kommunikationen har sett ut. Vi har många spännande kunder som inom kort kommer börja använda detta för sin kundtjänst  – håll utkik på bloggen för intressanta case studies!

Många av våra kunder har väldigt många användare med vitt skiljda intresseområden. Därför har vi förenklat processen att skräddarsy vilka bevakningsprofiler som ska vara synliga på respektive användares konto, och varje användare kan dessutom skräddarsy sitt egna Notified dashboard.

Vår filosofi är att det ska vara så enkelt som möjligt att integrera data från Notified på externa webbplatser eller i andra applikationer. Som ett steg i denna riktning har vi nu adderat möjligheten att enkelt ta fram RSS-flöden baserade på den vy du har framför dig. Vi har även en helt ny Newsfeed-funktion, där du enkelt kontrollerar vilka nyheter som ska inkluderas i ett visst flöde.

Notified nu i anpassad version för din mobil!

Ta kraften i Notified med dig när du är på språng! Med vår nya Iphoneapp som lanseras inom kort kommer du ha möjlighet att tillgå ert Notifiedkonto var du än befinner dig. Genom appen får du en snabb överblick över det senaste som har hänt kring era intresseområden och kan alltid vara uppdaterad kring er senaste publicitet.

I början av 2012 kommer vi även att lansera en app för Androidbaserade mobiler.

Förbättrat API

Som en följd av framtagandet av vår Smartphone-app har nu vårt API ännu bättre integrationsmöjligheter. Du kan nu t ex enkelt tillgå all data från ett konto i era egna applikationer genom JSON eller XML. Kontakta oss för mer information om de nya möjligheterna.

Vad händer härnäst?

Vi har mycket spännande på gång inför 2012, och mer information kommer fortlöpande här på bloggen. Är det något särskilt ni efterfrågar? Tveka inte att höra av er!

– See more at: http://blog.notified.com/post/14302618303/nu-lanserar-vi-en-ny-version-av-notified#sthash.biRNVTsU.dpuf

Share: