insta

NOTIFIED OCH SPARKLES KUNDER DRABBAS EJ AV INSTAGRAMS STÄNGDA API:ER

I början av juni gjorde Instagram en del förändringar i sitt öppna API som fick stora konsekvenser för deras användare. Vem som helst kan inte längre hämta data från Instagram, vilket så klart medför problem för de som t ex har haft bildströmmar från Instagram implementerade på sin hemsida. Det är många oroliga som har hört av sig till oss angående detta.

Som tur är drabbas ingen av Notifieds eller Sparkles kunder utav detta! I Notified hämtas all data från Instagram in så att du aldrig behöver missa information. Och med hjälp av en Sparkle implementerad på din hemsida eller på extern skärm kan du säkerställa att alla bilder från Instagramflöden uppdateras regelbundet.

Varför kan Notified och Sparkles kunder få ta del av Instagrams numera stängda API:er då? Jo, för att Notified är godkänd som officiell leverantör till Instagram.

Om du inte är kund till Notified eller Sparkle idag, och Instagrams förändringar ställer till det för dig får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig mer än gärna! Se mer info här.

 

Share:
Sophie Valencia Vogel

Sophie Valencia Vogel

Jobbar med PR för Notified med bred erfarenhet inom digital marknadsföring.

Kommentera