Möt Karin Tyden – vår egen hypnotisör

image

Namn: Karin Tydén

Position: Omvärldsbevakare

Hemstad: Malmö

Arbetar i: Malmö

Vem är du och vad är din bakgrund? Jag är en upplevelsenörd och äkthetsjunkie som älskar excellens. Har släppt karriären och fokuserar nu på att ha kul. Det har jag på Notified. Jag har en fil.kand i medie- och kommunikationsvetenskap. Jag har läst journalistik och har universitetsutbildning i psykologi, prestationsutveckling, ledarskap, marknadsföring, företagsekonomi, projektledning, retorik och strategic management. Jag har arbetat som TV-producent i 16 år och med marknadsföring, PR och varumärkesbyggande i drygt 10 år, varav flertalet år i chefsbefattningar.

Vad innebär excellens för dig: För mig är excellens ingen egenskap, det är en attityd. Excellens innebär att jag har en intention att alltid göra mitt bästa. I mitt arbete betyder det att varje kund ska behandlas som en rockstar.

Favoritstad i världen: New York. För pulsen, energin, ambitionen och variationsrikedomen som får konstrastkonnässören och upplevelsenörden i mig att göra hoppsa-steg.

Varför Notified: För att jag gillar vår strategi ”doing things”. Att våra kunder är våra hjältar. Att vi lever efter vår styrelseordförandes råd: Gör det enkelt. Är det för komplicerat – släpp det!

Tre skillnader med att jobba på ett start up företag och ett större företag?

1. Det finns en nerv och en nybyggaranda som håller mig nyfiken och alert.
2. Allt är möjligt. Folk har inte hunnit bli bekväma, trötta och ointresserade.
3. Variationsrikedomen i arbetsuppgifter är stor. Här hjälps vi åt med allt. Det finns inget som heter ”det är inte mitt bord”

När jag tänker efter så har ett start up företag flera likheter med mitt älskade New York.

Facebook, Twitter eller Instagram: Facebook

Passioner utöver Notified: Jag är hypnotisör, utforskar Xboxen, jagas runt plan av min tennistränare och så samlar jag på insikter.

Var hittar vi dig en lördagskväll: Humöret bestämmer. Men allra helst på ett SPA.

På ditt nattduksbord: Hypnosböcker eller en bra roman. Just nu Magikerna av Lev Grossman.

På din spellista: De mesta, men allra helst soul och lounge.

image

Share: