nyhetsrum

3 anledningar till att använda Notifieds nyhetsrum

Nyligen släppte vi en av årets främsta features i vår produkt; nyhetsrummet! Vi är väldigt stolta över denna del som gör att man kan visa upp och fronta allt man hittar i mediebevakaren. Det blir lite som ett skyltfönster där man väljer ut godbitarna man vill att omvärlden ska ta del av för att snabbt få en uppfattning om en.

Nyhetsrummets användningsområden är många, och det är här våra tre favoriter: 

  1. Samla in nyheter om er själva, era egna pressmeddelanden och kanske till och med intressanta nyheter om er bransch eller era intressefrågor och dra in i nyhetsrummet. Detta förstärker och förtydligar er identitet och gör det ännu enklare för era intressenter at förstå vad ni är, gör och erbjuder.
  2. Visa upp det innehåll, t ex bloggposter eller recensioner som ni plockat upp genom er omvärldsbevakning. Om er omvärld pratar gott om er, är det ju toppen om även andra kan få se och höra det. Att få höra en tredje part tala väl om er ökar ert förtroende och dessutom även andras engagemang. Människor är ofta mer benägna att engagera sig kring varumärken om det uppmärksammas på något sätt.
  3. Pinna de mest relevanta nyheterna som ni vill att era anställda ska ta del av och sprida vidare i sina sociala nätverk. Därmed samlar ni relevanta nyheter i en intern portal. Artiklar som delas via mail eller nyhetsbrev tenderar att försvinna i cyberspace, men med ett nyhetsrum samlar ni allt på en plats som det är enkelt att gå tillbaka till.

Givetvis har man full kontroll över vilket innehåll som ska visas upp och det går fort och smidigt att integrera ett nyhetsrummet. Det har aldrig varit enklare att hålla hemsidan uppdaterad med intressant innehåll!

För mer information, vänligen kontakta oss på support@notified.com eller på telefonnummer 040-685 74 00. 

Share:
Sophie Valencia Vogel

Sophie Valencia Vogel

Jobbar med PR för Notified med bred erfarenhet inom digital marknadsföring.

Kommentera