Bild: Dominic Bruegger / LIVEIT.CH

Sparkle fyller 1 år – redan tusentals användare över hela världen

I december för ett år sedan utvidgade vi vår produktportfölj med ytterligare en SaaS-tjänst – Sparkle. En helt ny typ av innehållsplattform som gör det möjligt att skapa mer engagemang genom att visualisera digitalt innehåll på ett snyggt och effektivt sätt. 

En tydlig tendens inom marknadsföring är att mottagaren ställer allt högre krav på äktheten i det material som man exponeras för. Ett allt vanligare grepp för att stärka äktheten är att involvera mottagarna i skapandet av reklambudskapet genom så kallat användargenererat innehåll. Och det var utifrån detta som grundarna Marcus Norrving och Kristopher Stenkula startade utvecklingen av Sparkle. Under året som har gått har många fler visat stort intresse för tjänsten. Sparkle har en tillväxt på mer än 10 % per månad och plattformens användningsområden är många. Sparkle används på alltifrån stora events, musikfestivaler, butiker och konferenser till hemsidor, e-handel och kampanjsidor.

Några utav Sparkles kunder är Labour Party (England), Spotify (globalt) och Lacoste. Plattformen används i hela 1420 städer världen över och för att klara av den snabba expansionen har man precis rekryterat in en till medarbetare på Sparkle.

Vill du ha mer information om hur du kan visa upp användargenererat innehåll på ett attraktivt sätt, se http://www.getsparkle.io/ eller kontakta Adam Hjort på adam@getsparkle.io

Share:
Sophie Valencia Vogel

Sophie Valencia Vogel

Jobbar med PR för Notified med bred erfarenhet inom digital marknadsföring.

Kommentera