800

Vi är stolt sponsor till Stora Matbloggspriset

Notified är stolt samarbetspartner till Matbloggspriset som hålls under matmässan Stockholm Food & Wine i november.

800

Idag finns det otroligt många aktiva och engagerade matbloggare som med sina olika tips och recept kan få vem som helst att bli matintresserad. För er som är intresserade eller bloggar själva kan det därför vara extra kul att följa höstens årliga matbloggstävling; Matbloggspriset.

Matbloggspriset är nordens äldsta bloggpris och startades år 2005 av Christopher Anderton. Det är kul att se hur populariteten för denna tävling ökar för varje år, i år har det redan kommit in över 1500 nomineringar, vilket kan jämföras med 1100 nomineringar år 2015.

Tävlingen består bland annat av två priskategorier, Stora Matbloggspriset och Folkets val. Stora Matbloggspriset utnämns av en jury medan Folkets Val röstas fram av läsare och följare:

Utöver de två kategorierna kommer de även utses vinnare i följande:

  • Matbloggsprisets hedersutmärkelse
  • Bästa dryckesblogg
  • Bästa bak- och dessertblogg
  • Bästa foto
  • Bästa rörliga

Några datum att hålla koll på framöver är att nomineringen till kategorierna stänger den 2 oktober samt att de 10 finalisterna presenteras den 4 oktober. De finalister som gått vidare har ni en ny möjlighet att rösta på mellan 5 – 19 oktober. Tävlingen avslutas med en prisutdelning torsdagen den 10 november på Stockholm Food & Wine-mässan i Älvsjö.

För att på djupet få se sanningen hos de svenska folkets hjärtan i sociala medier kan vi genom vårt mediebevakningsverktyg Notified hämta information och därmed bidra till att Matbloggspriset på ett effektivt och smidigt sätt får reda på vem och vad det snackas mest om i sociala medier, vilka matbloggar som är populärast och hur stor spridning de har. Självklart ställer vi upp med att vara behjälpliga med data för att ge fler insikter och förståelse kring matbloggsfären i Sverige!

Under de kommande veckorna, fram tills prisutdelningen sker, kommer vi på Notified följa bloggpriset och de nominerade matbloggarna, och även kika på vilka mattrender som cirkulerar just nu samt vad som gör att en del matbloggar sticker ut från andra.

Under tiden kan du även följa Matbloggspriset i deras egna kanaler:

Hemsida: Matbloggspriset

Facebook: https://www.facebook.com/matbloggspriset

Twitter: @matbloggspriset

Instagram: @matbloggspriset

Youtube: http://www.youtube.com/matbloggspriset

Share:

Kommentera