nge

Genom Notifieds Nyhetsrum kan Nordic Green Energy snabbt uppvisa en tydlig bild av företaget

Nordic Green Energy är ett grönt elbolag som endast levererar el från sol, vind och vatten. De är verksamma i nästan hela norden, med både privatpersoner, företag och offentlig sektor som kunder.

För att göra sin hemsida mer dynamisk och intressant för besökarna har de implementerat Notifieds Nyhetsrum. Där kan de enkelt publicera nyheter från båda egna kanaler, sociala medier och traditionella medier.

Notifieds Nyhetsrum gör att Nordic Green Energy kan:

    • Ge sina intressenter en tydlig bild av företaget snabbt
    • Få en mer dynamisk hemsida
    • Spara tid och pengar på att slippa använda onödiga resurser

Vill man på ett enkelt sätt göra nyhetsrummet på sin hemsida mer intressant och roligt att gå in på, så är Notifieds Nyhetsrum toppen.” – Kajsa Silfwerbrand Bendroth, marknadsavdelningen.

Nordic Green Energys behov:
Nordic Green Energy ville ha ett intressant och dynamiskt nyhetsrum som besökarna faktiskt ville gå in på. En plats på hemsidan som kunde ge en snabb helhetsbild av organisationen och de anställda, men även vad som är på gång i företaget.

Med Notifieds nyhetsrum kan Nordic Green Energy lösa sitt behov genom att:

  • Samla ihop alla nyheter och inlägg på en plats. I nyhetsrummet visas pressmeddelande som de har publicerat på sin hemsida, nyheter de lagt upp på Facebook och bilder från arbetsplatsen som delats på Instagram. Genom Notifieds nyhetsrum kan Nordic Green Energy visa upp allt som händer på företaget, både internt och externt vilket ger en tydlig bild av företaget.
  • Ge sin hemsida det “lilla extra”. I och med att det är nyheter av varierad karaktär skapar det en dynamik i hemsidan och gör den mer levande.
  • Slippa involvera IT-avdelningen för att uppdatera informationen. I och med att implementeringen av nyhetsrummet är som en inbäddning från Notified är det superenkelt att lägga till nyheter och annan information.

 

bild_nordic_green_energy
Se Nordic Green Energy’s nyhetsrum här.

Vill du veta mer om hur Notified i allmänhet eller just Nyhetsrummet i synnerhet, tveka inte att kontakta oss på support@notified.com, 040-685 74 00 eller boka en demo här.

Share:
Sophie Valencia Vogel

Sophie Valencia Vogel

Jobbar med PR för Notified med bred erfarenhet inom digital marknadsföring.

Kommentera