1-intern-screen

Med hjälp av Sparkle kan EVRY använda skärmar för att kommunicera med personalen

EVRY är ett nordisk IT-tjänsteföretag med ett team på över 10 000 medarbetare. Ända sedan de fick höra om Sparkle har de använt verktyget.

Sparkle gör att EVRY:

    1. Sammanlänkar satellitkontoren med huvudkontoret
    2. Får en mer dynamisk hemsida
    3. Sparar tid

Sparkles utvecklare lyssnar på våra kommentarer och är verkligen lyhörda för våra önskemål” – Dagfinn Fjelddalen

 

EVRY’s två utmaningar

För det första hade EVRY en önskan om att deras webbsida skulle vara så modern och dynamisk som möjligt, och nära integrerad med kommunikationen i sociala kanaler. De hade tidigare experimenterat med enklare integrationer av Tweets på deras event-sidor, men upplevde att det inte var särskilt enkelt. Det saknades modereringsfunktioner och såg inte så attraktivt ut.

1-extern-screen

För det andra önskade de kunna använda poster från nyhetsflödet i deras Workplace by Facebook, och visa dem som i ett bildspel på interna skärmar på deras huvudkontor. Detta för att föra satellitkontoren närmare huvudkontoret.

Sparkle löser EVRY’s utmaningar genom att de nu kan:

Välja ut och moderera vilka poster eller vilket content som ska exponeras på både huvudkontorets skärmar och på själva hemsidan. De tycker att Sparkles modereringsfunktion är enkel där visningen av bildflödet är till stor hjälp. I och med att det är så smidigt att visa innehåll från satellitkontoren på huvudkontorets skärmar får man en snabb inblick om det dagliga arbetet ute i Norden. Detta gör att kontoren kan sammanlänkas mer och därmed kommer varandra “närmare”.

img_3450

Visa och använda bilder som de inte postat själva, men som handlar om content direkt kopplat till EVRY eller till ämnen som EVRY är intresserade av. Sparkle gör det enkelt för de att skräddarsy exakt vilka poster i sociala medier som exponeras även på hemsidan. Den här flexibiliteten har de aldrig sett någon annanstans och denna flexibilitet gör också att deras hemsida blir mycket mer dynamisk och livfull.

Integrera Sparkle med Workplace by Facebook och därigenom visualisera information därifrån på skärmarna i kontorslokalerna utan att riskera att något konfidentiellt följer med. På EVRY’s huvudkontor har de 34 stora skärmar som hämtar och visar utvalda Sparkles från deras interna implementering av Workplace by Facebook. Dessa visningar fick de tidigare producera för hand genom Powerpoint eller PDF-dokument så med Sparkle sparar de mycket tid och får samtidigt mycket bättre resultat.

Vi arbetar med att utveckla en nyhetssida på vår externa hemsida där Sparkle kommer bli ett viktigt element. Att tillägga är att vi arrangerar många kundevents, konferenser och rekryteringsevent där vi räknar med att använda Sparkle för att samla in deltagarnas kommunikation i sociala kanaler” – Dagfinn Fjelddalen

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg
Dagfinn Fjelddalen

img_3109

Vill du också lära dig mer om hur du kan använda Sparkle på din webbsida, i ditt kontor eller på nästa event? Tveka inte att höra av dig till oss på support@getsparkle.io. Här hittar du fler kontaktytor till våra kollegor på Sparkle.

Share:
Sophie Valencia Vogel

Sophie Valencia Vogel

Jobbar med PR för Notified med bred erfarenhet inom digital marknadsföring.

Kommentera