prod

Våra bästa tips på verktyg för produktivitet

I denna bloggpost går vi in på kommunikation som sker på en lägre nivå inom företaget. Kommunikation mellan kollegor eller direktkontakt mellan representanter från ert företag och era kunder. Och denna typ av kommunikation är ju minst lika viktig för att stärka helhetsintrycket av er som organisation. En annan effekt med denna typ av verktyg som vi har upplevt på Notified är att det är i de nya interna kommunikationskanalerna som idéer till extern kommunikation kläcks. Idéer som nog aldrig hade sett dagens ljus utan denna typ av tjänster.


Slack
digitala_verktyg_for_mode-044

Antagligen har ni inte missat hypen kring Slack men det är faktiskt väldigt bra. Vi på Notified använde tidigare privata Facebook-grupper för internkommunaktion, men gick över till Slack på grund av möjligheten att skapa olika kanaler och att vi kunde skippa Skype som chatverktyg. En annan stor fördel är möjligheten till att integrera andra tjänster så att ni får en utpost för all viktig information!

https://slack.com/

Join.me

digitala_verktyg_for_mode-046

Om ni precis som vi jobbar mycket med telefonmöten och webbinars är Join.me en oumbärlig tjänst. Sätt snabbt upp virtuella mötesrum där du kan dela din skärm eller presentationer. Väldigt enkelt att använda och kostar ingenting om dina behov är enkla.

https://www.join.me/

 

GetAccept

digitala_verktyg_for_mode-048

En viktig kommunikationskanal som man kanske ofta glömmer bort lite grann är offerter och avtal! Och använder ni fortfarande fysiska kontrakt är det dags att gå över till e-signaturer. GetAccept är en synnerligen smart och bra tjänst för just detta. Till skillnad från andra signeringstjänster kan ni enkelt skapa automatiska händelser som exempelvis påminnelser för att öka konverteringsgraden och tiden för ett avslut. Att det dessutom är svenskt är ett extra plus!

https://www.getaccept.se/

Hur jobbar ni med produktivitet i er organisation? Har ni andra tips på verktyg? Dela gärna med er av era tips i kommentarsfältet eller på vår Facebooksida.

Detta blogginlägg är en del av en längre e-bok som handlar om just de bästa verktygen för moderna kommunikatörer. Det kan laddas ner här i sin helhet.

Share:
Sophie Valencia Vogel

Sophie Valencia Vogel

Jobbar med PR för Notified med bred erfarenhet inom digital marknadsföring.

Kommentera