anna

De bästa verktygen för arbete med kundkommunikation

Hur pratar ni med era kunder? Många har idag insett vilken otrolig kraft som finns i tjänster som förenklar eller till och med automatiserar kundkommunikationen. Inför 2017 är det många som pratar om just chat bottar, det vill säga helt automatiserad kundkommunikation, som en av de största trenderna. Även om vi inte är övertygade om att vi ännu är redo för en helt automatiserad kommunikation är vi rungande överens om vikten i att förenkla steget för era kunder att ta kontakt med er. Vi har testat en rad olika verktyg för kundkommunikation och följande är de vi tycker vi är bäst.


Olark
digitala_verktyg_for_mode-021Att ha en chat på sin hemsida eller i sin digitala tjänst är ett fantastiskt sätt att stärka relationen med era kunder och öka antalet konverteringar. Undersökningar har visat att webbplatser med en integrerad chat kan öka konverteringsgraden med 10-30 %. Genom åren har vi testat många chatverktyg, men Olark är den som blivit favoriten. Att den är enkel att använda, snabb att integrera och att designen går att anpassa är tre av anledningarna till varför vi gillar det.
https://www.olark.com/

Intercom
digitala_verktyg_for_mode-023Sedan starten 2012 har Intercom revolutionerat kundkontakten, särskilt för företag som tillhandahåller en digital tjänst. Det Intercom gör så bra är att det integrerar många applikationer såsom analys av beteende, kundchat, kundsupport osv i en och samma plattform som ger en holistisk bild av hela kundrelationen. Det är svårt att till fullo förstå storheten i Intercom utan att testa så vi rekommenderar er att testa och uppleva kraften själva!
https://www.intercom.com/

RelationsDesk
digitala_verktyg_for_mode-025Många av våra kunder som har många olika sociala mediekanaler att hantera frågar oss ofta hur man på ett strukturerat sätt kan hantera alla dialoger. Tur då att utmärkta (och svenska) RelationDesk finns! I RelationDesk kopplar ni helt enkelt upp alla era sociala kanaler och får en strukturerad inbox som gör att ni kan försäkra er om att ni inte missar några dialoger.
https://www.relationdesk.com/

Uservoice
uvFår ni kontinuerligt feedback på er produkt eller tjänster? Ofta kommer feedbacken till olika personer inom organisationen och det kan vara svårt att få en överblick över vad kunderna egentligen efterfrågar. Med Uservoice får ni en portal där ni kan samla upp all feedback. Era kunder kan sedan själva bläddra bland förslag som andra kunder har lämnat och rösta på det som de själva önskar.
https://www.uservoice.com/

Detta innehåll är en del av ett längre Whipe Paper där vi listar flera olika smarta verktyg som marknadsförare kan arbeta med för att effektivisera arbetet. Här är kapitel 1 som handlar om innehållsmarknadsföring och här kan man ladda ner det hela i sin helhet. Nästa inlägg tipsar om det verktyg för visualisering.

Share:
Sophie Valencia Vogel

Sophie Valencia Vogel

Jobbar med PR för Notified med bred erfarenhet inom digital marknadsföring.

Kommentera