unnamed

God Jul och Gott Nytt år önskar vi på Notified!

Då var det plötsligt jul, och vi vill passa på att tacka alla för ännu ett härligt år tillsammans! Visst känns det som att det var alldeles nyss vi kom tillbaka från sommarsemestern laddade för den långa hösten? Och även om tiden har gått snabbt är det mycket som hänt.

unnamed-1

Notified har fortsatt att växa. Vi har öppnat nya kontor och genom förvärvet av Twintips mediebevakningsverksamhet under hösten har vi nu fler kunder än någonsin på den svenska marknaden. För oss på Notified har det bland annat inneburit många nya medarbetare och en kick-off i portugisiska solen.

Även i produkten Notified har det hänt många spännande saker. Vi inledde året med lanseringen av vårt helt omgjorda Smartphone-app som gör det enklare än någonsin att hänga med i nyhetsflödet. Vi har under året fortsatt med lanseringen av våra uppskattade nyhetsrum, och nu nyligen kom äntligen vår efterlängtade funktion Dashboards.

unnamed

Genom vår nya plattform Sparkle har vi redan under vårt första år hjälpt hundratals organisationer världen över att skapa nya marknadsföringsupplevelser där det användargenererade innehållet har varit i fokus. Höjdpunkterna har varit många, men vi kanske var lite extra glada när vår produkt täckte alla skärmar på Roskildefestivalen, när Sparkle flimrade bakom Michelle Obama eller när brittiska Labour-partiet klädde hela förstasidan av sin hemsida med Sparkle.

Och när vi nu blickar in mot 2017 kan vi konstatera att vi står inför vårt kanske mest spännande år hittills. Vi har mängder med nya uppdateringar i pipen som vi är övertygade kommer hjälpa er ta er digitala mediebevakning till nya höjder.

Men mer om det snart. Nu önskar vi er en riktigt god jul och ett härligt nytt år!

Vi avslutar med ett julrim för att ge vårt bidrag till julstämningen 🙂

Inte mycket snö i Stockholm, Malmö eller Copenhagen

Men för kollegan i Åre är det mest skidor hela dagen

Andra tecken indikerar dock att snart är det juletid

Barn med tomtemössa i hela ens Facebook-feed

Mycket tjat om klappar och tomtefar

För att inte tala om alla mail som gengäldas med auto-svar

Så även vi ska väl ta paus i vardagen

Konsumera och proppa massa mat i magen

Komma tillbaka i januari mätt och belåten

Fullt redo att stå längst fram i båten

Men fram tills dess önskar vi er kunder våra

God Jul och Gott nytt år ra’

Share:
Sophie Valencia Vogel

Sophie Valencia Vogel

Jobbar med PR för Notified med bred erfarenhet inom digital marknadsföring.

Kommentera