Möt Kim, vår Sparkle-användare på Skånemejerier!

mejerier

På Notified brinner vi för att veta så mycket som möjligt om våra användares utmaningar för att på så sätt kunna utveckla de bästa digitala tjänsterna. Därför lanserade vi nyligen Sparkle, en ny plattform som samlar in, lagrar och presenterar användargenererat innehåll från sociala nätverk som Facebook, Twitter och Instagram med mera. Resultatet kan sedan kunderna använda på en mängd olika sätt; integrerat på hemsidor, på displays under events eller på kontoret, för tävlingar med mera. Allt för att öka spridningen av det innehåll som skapas och uppmuntra till ökat deltagande i dialogen.

Vi slöt upp med Kim Gustafsson som har det övergripande ansvaret för Skånemejeriers hemsidor och sociala medier.

Berätta gärna om dig själv och vilken roll du har och hur länge du arbetat i den rollen.

Jag är projektledare för våra digitala kanaler, har jobbat på Skånemejerier i snart ett halvår. Som projektledare för våra digitala kanaler har jag det övergripande ansvaret över våra sociala medier och hemsidor. Jag leder våra sociala media-team, tar fram strategier för hur vi kommunicerar, utvärderar vår kommunikation och mycket mer. På Skånemejerier kommunicerar vi mycket digitalt och vi jobbar hårt för att alltid vara i framkant när det kommer till det digitala, det är ett fantastiskt kul jobb och arbetsplats!

Vad ville du åstadkomma genom att köpa in Sparkle?

Jag ville på ett enkelt och effektivt sätt ge hela företaget en inblick i hur starka vi är på sociala medier men också hur våra konsumenter sprider våra produkter via sina sociala medier. Vi ser våra konsumenter som vardagsambassadörer, och det är i deras engagemang på sociala medier som vi får kvittot på att våra produkter är bra och uppskattade. Men det är också där vi kan fånga upp feedback och använda denna för att förbättra oss och våra produkter.

Vad hade du för invändningar mot att köpa in Sparkle? Var du tveksam över något?

Jag hade inte direkt några invändningar, jag hade aldrig hört talas om en sådan teknisk lösning och tyckte från början att idén var super. Jag är van användare av Notified och antog att Sparkle skulle vara lika enkelt att administrera och implementera som Notified är – vilket det var.

Vad har resultatet varit genom att använda Sparkle?

Jag har fått väldigt positiva kommentarer angående Sparkle, jag valde att lägga upp flödet på vårt intranät och mina kollegor tycker det är ett enkelt men framförallt kul sätt att hålla koll på vad som läggs upp på sociala medier om oss och våra produkter. Det väcker såklart en extra stolthet över våra produkter och vårt arbete – men också ett extra intresse för sociala medier tror jag!

Är där någon speciell funktionalitet som du gillar extra mycket i Sparkle

Jag gillar att det finns möjlighet till live-flöde – det är en funktion som passar perfekt på event, när vi är ute på mässor eller har våra populära Kalvin-knat till exempel.

Skulle du rekommendera Sparkle till andra i din situation? Om så är fallet, varför?

Absolut! Jag tycker det är ett enkelt men också roligt sätt att få resten av företaget delaktiga och informerade om vad som händer på sociala medier.

 

11822448_10153617361716614_1127485990519909666_n

Register for free
No strings attached. No credit card required.
Or register with
Share: