Notified på årets Almedalen

Midsommaren har nu regnat bort (nåja) & årets Almedalen är äntligen här. Åsikterna om veckan är många och något som är helt sant är hur fullspäckat schemat är. I år tar inte mindre än 3300 plats i gemytliga Visby på Gotland. Notified är som vanligt på plats och nytt för i år är att vi tillsammans med Springtime PR delar ut ett datadrivet pris till årets digitala kommunikatör.

 

Vi kommer även löpande under veckan presentera statistik och infografer från olika skeenden och händelser samt presentera vilka områden, organisationer och tweets som genererat störst engagemang. Just kartan är något som är nytt för i år och den släppte vi till vår tjänst i augusti förra året. Själva tekniken bakom bygger på att de som twittrar och instagrammar geotaggar sina inlägg och vi placerar ut dessa inlägg på en karta. Det fungerar extra bra på evenemang som har lite högre volymer och under Almedalen kommer vi kunna se vilka områden och events som varit hetast under dagen.

 

Självklart kommer vi inte bara presentera en massa statistik utan vi finns även på plats för att träffa våra partners och kunder – och vi kommer även efter förra årets succé gå omkring med vårt mobila pingisbord för att utmana alla som vill bli utmanade. Förra året gick vi obesegrade och vi hoppas på minst lika hårt motstånd även detta år.

 

Vill ni veta mer om Notified, bara ta en kaffe eller kanske utmana oss på en pingismatch? Pinga in @notified på Twitter och använd gärna hashtagen #pingnotified.

 

Ses snart!

 

/ Adam Hjort (@genuspappan), Kristopher Stenkula (@stenkula), Kalle Mobeck (@mobeckz)

Share: